Your Inner Peace is the most greatest and valuable treasure you can discover!

Dit is de meest intieme manier van samenwerken met mij, waarin ik mezelf open als een kanaal van heling voor jou. Tijdens ons traject stem ik me af op mijn gidsen en hogere zelf begeleiding. In service. En in die puurheid van mijn zijn en het veld van onvoorwaardelijke liefde, is het dat jij de veilige ruimte voelt om jezelf te zijn. Er ontstaat rust en ruimte in je lijf, in je hoofd en in je energie. Waardoor jij je weer kunt verbinden met wie je in essentie bent en je kunt leven vanuit vertrouwen, innerlijke kracht en intuïtie. Er is echte Rust – Inner Peace.

Ik begeleid je bij het thuiskomen. Eerst in je lichaam, dan in het voelen en in het hier en nu aanwezig  zijn. Ik begeleid je in je overgave en ontvankelijkheid, waardoor je lichaam zal gaan spreken en de stukken toont die gezien, doorvoeld en losgelaten mogen worden. En vanuit de verbinding met jezelf, kom je in een stromende verbinding met het grotere geheel. Met de bron én de aardse wereld om je heen. Je connectie met je intuïtie en hogere zelf verstevigt. Een besef dat je er in alles mag zijn, in je magische ervaren en in je hier en nu aanwezigheid tegelijk.

Diepe rust, zachtheid en creatiekracht, je inner peace, je bent thuis.

Deze innerlijke rust gaan we gedurende het mentorship verder wortelen in je dagelijkse leven. Naast het vrijmaken van je energie, ontvang je tools die je altijd en overal terug in verbinding met jezelf en je inner peace kunnen helpen. Twee – drie maanden lang begeleid ik je in liefde bij het thuiskomen in jezelf, jezelf toe te staan te rusten, te voelen en te openen tot je eigen volwaardigheid. We stemmen vooraf samen af welke ingrediënten, contactfrequentie en financiële investering passend zijn en maken zo jouw persoonlijke Inner Peace Guiding traject.

Onderdelen van de Inner Peace Guiding zijn:

  • 1:1 live sessies (1,5-2 uur)
  • Online live sessies (1 uur)
  • Afgestemde meditaties en woorden vanuit de bron voor jou op mp3
  • Je brengt live casussen in waarbij je mijn begeleiding wilt – via what’s app, ik reageer met een spraakbericht.
  • gratis toegang tot mijn online lessen, meditaties en Yoga Nidra’s

Afhankelijk van jouw hulpvraag bepalen we de frequentie van de onderdelen. Voor een intensief traject van 2/3 maanden kun je denken aan een investering tussen de 900 en 1888 euro incl BTW.

Vraag een gratis kennismakings gesprek aan of de mogelijkheden voor enkele sessies (tarief 77 euro – 150 euro)