Bianca Coorengel

dol op zelfontwikkeling en expert in rust

Met passie bewandel ik al jaren het pad richting die plek in mijzelf, waar ik bewust kan ZIJN en vanuit waar ik geinspreerd leef. Dankzij levenservaring, vele studies en elke keer opniew naar mijn lichaam te luisteren heb ik mezelf rust cadeau gegeven. Ik deel dat cadeau met al mijn liefde en aandacht graag met jou.

Rust biedt mij een zachte basis vanuit waar ik bezield leef. Dit betekent voor mij dat ik vanuit rust en intuitie mee beweeg op de stroom van het leven, waarin elke ervaring voorbij mag komen. Vanuit de toestemming vallen perfectie, controle en voldoen aan verwachtigen weg en ontstaat een basis vol potentie. Een basis verankerd in mijzelf waarin ik elk moment opnieuw zacht mag landen. Dat geeft rust én biedt mogelijkheden.

Een aantal pareltjes die mijn pad hebben belicht zijn de opleiding Intuitieve Ontwikkeling, Yin Yoga – Anatomie & Chakra Opleiding, Yin Yoga – Meditatie, Post-HBO Coachopleiding, Rigpa Energetic Healing & Reiki Usui opleiding en iRest Yoga Nidra. In april 2021 ben ik moeder geworden van een prachtige dochter en heb ik tijdens de zwangerschap en bevalling ervaren hoe waardevol deze basis ook hierin is geweest. Én nu nog steeds is!

Nu ik vanuit rust weet mee te bewegen op de flow van het leven merk ik dat ik veel krachtiger ben, mijn kwaliteiten goed benut en ik liefde, plezier en balans in het leven ervaar. Zelfonderzoek begon voor mij jaren geleden en nu deel ik mijn kennis en kunde vanuit mijn hart graag met jou. Ik blijf altijd in ontwikkeling, leer nogsteeds en blijf lichaam, geest en energie voeden om elke keer opnieuw de beste versie van mezelf in het moment te mogen ervaren én delen.

Met mijn stem en kennis begeleid ik bedrijven, groepen en individuen met liefdevolle aandacht naar die plek van rust en inspiratie. Een plek waar je bewust kunt ZIJN, zacht mag landen en vanuit daar het dagelijks leven in volle potentie aan mag gaan.

Tot ZIJNs,

Bianca