Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Van stilte naar bloei Yin & Yang yogaspecial met Bianca & Claudia

29 maart @ 19:00 - 21:30

Vrij 29 maart: Van stilte naar bloei! |Yin & Yang Yoga lente special met Bianca en Claudia

Vier de start van de lente met Bianca en Claudia! Ontwaak vanuit de stilte van de winter en breng jezelf en jouw energie weer in beweging, voor een stralende start van het nieuwe seizoen! 

Het begin van de lente betekent dat er in de natuur en in jou steeds meer energie vrijkomt. Je hebt zin om naar buiten te gaan, plannen te maken, ideeën uit te werken. De lente energie baant zich een weg naar buiten en zoekt zijn vorm.

In deze special bewegen we mee met deze verschuiving van de natuur. Door Yoga nidra en Yin yoga houdingen laat Bianca je voelen waar jij nu bent. Wat laat je achter in de winter en welke energie neem je mee het nieuwe seizoen in. Je intuïtie wordt helder, er ontstaat ruimte voor creatieve ideeën.

Claudia brengt je energie met vloeiende en vrije bewegingen langzaam in beweging. Je laat de zwaarte letterlijk en figuurlijk achter je. Je voelt hoe Prana, jouw levensenergie, weer door je heen gaat stromen. Een reinigende flow zorgt ervoor dat je hernieuwd en stralend de lente start!

Hier wil ik graag bij zijn!

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Glow Yogastudio
Nieuwe Groenmarkt
Haarlem,

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Glow Yogastudio
Nieuwe Groenmarkt
Haarlem,